Nieuws | Meer over ons | Programma NGP | Day Clinic | Verslagen | Contact

Follow us:

Meer over ons

Een trainingsprogramma georiënteerd op onze toekomst, the volgende generatie van windsurfers.

In alle sporten zie je jong getalenteerde sporters getraind worden door een coach om het best uit hun talent te halen, in alle sporten behalve windsurfen.

In The Next Generation Project willen wij deze kans geven aan elke jong talent dat er is; om sneller beter te worden in het geen wat ze het graagste doen, windsurfen.

Het trainingsprogramma zal bijna alle levels aankunnen. Van de eerste gijp tot de gekste move die je maar kunt bedenken. Het zal een trainingskamp van 6 dagen zijn van s ‘morgens tot s ‘avonds op een paar van de beste spots in Europa!

Buiten beter te gaan varen, gaan de deelnemers ook veel andere jongeren leren kennen in het windsurfen van hun leeftijd met ongeveer hetzelfde niveau; er is niet zo goed als een beetje gezonde concurrentie om nog sneller bij te leren.

Iedereen weet dat je sneller beter word wanneer je traint met mensen van jou niveau of een beetje hoger.

Zet daar dan nog een trainer op en de resultaten volgen gegarandeerd. Dit maakt het trainingskamp het perfect concept voor snelle verbetering!

Dieter Van der Eyken - B35

- Dieter Van der Eyken: Dieter is een Pro-freestyle die al sinds 2004 aan wedstrijden doet. Een heel getalenteerde en stijlvolle windsurfer, zijn resultaten spreken voor zichzelf:

-2008- Europees Kampioen Freestyle Starboard Prokids 14-16 jaar
-2009- Wereldkampioen Freestyle onder 20 Starboard Prokids
-2010- 2de op de EFPT in La Franqui en 9de PWA Podersdorf & beste nieuwkomer van het event
-2011- 5de PWA Vietnam en 8ste overall PWA Freestyle
-2012- Nederlands Kampioen Freestyle, Winnaar van de EFPT Le Brusc en 8ste PWA overall Freestyle

Buiten deze zeer goede resultaten is Dieter ook zeer begaan met de jeugd. Hij wil deze dezelfde kans geven als hem om zeer goed te worden om reeds jonger leeftijd. Hij is één van de enigste Pro windsurfers die weet hoe hij een move goed moet uitleggen en niet volgende de "doe zoals mij" manier...

- Alexis Duparc: windsurfinstructeur voor reeds 20 jaar, Alex behaalde een diploma aan de Franse zeil school voor het lesgeven van zeilen en windsurfen. in de laatste 20 jaar heeft hij les gegeven aan duizende mensen van 5 tot 75 jaar oud. Door veel voor verschillende windsurfclubs te werken is hij gewoon geraakt om dingen te organiseren en te managen. Als vader van een dochter van 12 jaar weet hij percies wat ouders leuk en niet leuk vinden. Alexis Duparc
De samenwerking van deze 2 persoonlijkheden blijkt de beste mix te zijn voor pro-techniek en pro-begeleiding.

© Britt Van der Eyken - 2013