Nieuws | Meer over ons | Programma NGP | Day Clinic | Verslagen | Contact

Follow us:

Programma


Programma Day Clinic's Dieter

Nieuwe datums binnenkort...  

Meer info klik hier.


Programma NGP 2015


Porto Pollo (Sardinië) 13- 17 April 2015
De beste spot van Noord-Sardinia voor Freestyle met mistral (meest voorkomend) met zowel super vlak water aan 1 kant en choppy tot golfachtige condities aan de andere kant allemaal op 1 spot! Het is dus de perfecte plek voor een Clinic. Door onze samenwerking met de windsurfclub Porto Pollo hebben we de beste positionering in de baai met de meeste ongestoorde wind recht voor de club. Buiten de geweldige windsurfcondities, is het dorpje van Porto Pollo op wandelafstand van de club. In het dorpje is er een relaxte windsurfsfeer wat het de perfecte plek maakt om te relaxen en een misschien een filmpje te zien na een lange dag varen. Met andere woorden, “the place has it all!” En met maar een 1 uur durende rit van het vliegveld in Olbia ben je op de spot voor je het weet!
Clinic €290
All-in
(verblijf, eten, huur & clinic)
 

Brouwersdam (Nederland) TBC
Join us at Brouwersdam, Home spot van 4 top Freestyle PWA riders inclusief wereldkampioen van 2011 Steven Van Broeckhoven (JP/NP).
Brouwersdam krijgt dezelfde wind als de zee met de voordelen van geen stroming, geen golven en veiligheid allertijden. Wegens zijn unieke positive, kun je er varen met alle windrichtingen. De windsurfclub is de grootste in Europa en heeft een grote range van Pro kids Equipment, inclusief boards en zeilen.
Daarboven bied het ook accomodatie en eten allemaal op 1 plek. Op wandel afstand zijn er verschillende activiteiten te vinden (SUP, zeilen, Water-jump, Center parc, tropisch zwembad, etc.)
Beperkte plaatsten dus snel boeken!
Clinic €290
All-in
(Verblijf, eten, huur & clinic)
 


© Britt Van der Eyken - 2013