Nieuws | Meer over ons | Programma NGP | Day Clinic | Verslagen | Contact

Follow us:

 

 

Dieters day clinics:

Nieuwe datums binnenkort

 

Programma NGP 2015;

Porto Pollo, Sardinie
13 - 17 April 2015

Registration here!

Brouwersdam, Nederland
TBC

 

Nieuws

12/2 Registration Sardinië.

Nieuw jaar, nieuwe start, zelfde plaats, zelfde regels. Voor het 3de jaar op rij zijn we blij om aan te kondigen dat de NGP clinics van start zullen gaan in Porto Pollo Sardinië in midden april. Volg 6 dagen les met Dieter Van der Eyken en verbeter je tricks. Maar 8 plaatsen maximaal dit jaar dus wees snel en aarzel niet om je te registreren!

21/08 Dieter's Day Clinics

Vanaf nu ook weekend-day-clinics mogelijk met Dieter Van der Eyken. Tijdens de maanden september & oktober in Belgie & Nederland. Meer info en registratie klik hier.

17/03 4 Weeks until Sardinia!

Nog maar 4 weken tot de eerste NGP clinic van dit jaar in Porto Pollo! Is er een betere plaats om het jaar te starten dan op Sardinië? Het Water is er al 14°C nu en de temperaturen zijn al tussen de 15°C à 20°C iedere dag! Wij kijken er al naar uit, en jullie? Er zijn nog steeds enkele plaatsen vrij dus registreer nu en vergezel ons bij de eerste clinic van NGP dit jaar! Tevens zijn de registratieformulieren van Brouwerdam online nu, plaatsen hier zijn beperkt. Dus wees er snel bij!

04/02 Info avond @ Deinze windsurfclub.

Deze zaterdag 8/2 houd Dieter coach van NGP een info avond aan de windsurfclub van Deinze. Hij geeft wat meer info over Sardinië, mogelijkheden voor verblijf, planning en wat heeft NGP verder dit jaar nog geplant? Dus heb je nog vragen of wil je gewoon langskomen voor de gezelligheid twijfel dan niet en kom Zaterdag langs de Windsurfclub in Deinze. Vanaf 18.00 is iedereen welkom voor een hapje en een drankje terwijl ik wat meer info geef over de clinic. Tot zaterdag!

27/06 Video van de Next Generation Project in Porto Pollo, Sardinië. Nu online.

Next Generation Project at Porto Pollo, Sardinia 2013 from NGP-windsurfing on Vimeo.

08/05 Brouwersdam 30.06 - 05 Juli 2013

Inschrijvingsformulieren voor Brouwersdam clinic zijn online, registreer snel want de plaatsen zijn beperkt!

21/04 Verslag Sardinië online.

Hier is een klein verslag van Sardinië met een aantal foto's, check it out!

12/04 intervieuw NGP op RIWmag

Mooi interneuw van de Next Generation Project op de Italiaanse website RIWmag. Check it out!

7/4 NGP Clinics have officially started

De NGP clinics zijn officieel van start gegaan, check onze facebook-page en blog voor dagelijkse updates.

25/3 Corsica cancelled - Dates Brouwersdam 1

Corsica geannulleerd. De volgende stop na Sardinië zal Brouwersdam zijn voor onze 2de clinic van NGP van de 30 Juni tot 5 Juli. We zijn nog aan het werken aan de prijzen voor de all-inclusive mogelijkheid maar we houden jullie hierover op de hoogte, dus hou deze datums maar al vrij!! Er zijn nog steeds plaatsen voor Sardinië dus als je nog mee wilt doen wees dan snel want eind deze week sluit de registratie! Aloha

02/03 Registration starts!

Hallo iedereen, vanaf nu kan je je inschrijven voor de clinics in Sardinië en Corsica.  Om je plaats zeker te stellen gelieve in te schrijven voor 31 maart.  Inschrijvingen na deze datums worden enkel nog aanvaard indien er nog plaats is.  Inschrijvingen gebeuren op basis van “first come – first served”.  Meer informatie ivm de praktische afhandeling van de inschrijving vind je op de formulieren.  See you at the Clinics!


24/02 Hallo iedereen en welkom op de Next Generation Project website.

Het idee van het project begon eind 2012 na lang observeren van de windsurfindustrie in vergelijking met ander sporten. Het was heel duidelijk voor ons dat de sport, een goed coaching programma voor jongere surfers miste; er zijn enkele kampen maar helemaal niet genoeg en vaak met de foute techniek.
Wij willen jullie een nieuw soort van coaching kampen aanbieden waar we voor alles zorgen behalve de weg naar daar (vlucht of autoreis). Op deze manier willen we het makkelijker maken voor de ouders wat betreft de kosten in the schatten en de zekerheid te schenken dat alles ter plaatsen geregeld is.

Het coachen zelf zal gedaan worden door 2 coaches. We hebben Dieter Van der Eyken B35, deelnemer in de PWA freestyle (n°8 in 2012) en Alexis Duparc (Pro wind coaching) een windsurf instructeur sedert 20jaar.
Deze 2 coachen samen zullen alle levels van freestyle behandelen van planerende gijpen tot de gekste freestyle moves die je kan inbeelden. De clinics zullen altijd 6 volledige dagen in beslag nemen waarin de coaching van s’ morgen tot s’ avonds gebeurt, met video analyse en uitleg van moves, op en naast het water!

Behalve dat zullen de clinics plaats vinden op een aantal van de beste spots van Europa.
In het eerste deel van het jaar gaan we naar Porto Pollo in Sardinie en Piantarella in het zuide van Corsica. In de zomer gaan we naar Brouwerdam, de kweekvijver van de beste Europese Freestyleres!! Daar zullen we een clinic doen in het begin van juli en het einde van augustus. Brouwersdam zal dit jaar ook voor de eerste keer ooit een PWA event houden voor Freestyle en Slalom, en met al hun top local windsurfers zal het dus de “placet to be” zijn in Europa voor Freestyle!

Voor meer info bekijk onze website en heb u eventueel nog vragen contacteer ons!

 

© Britt Van der Eyken - 2013