Nieuws | Meer over ons | Programma NGP | Day Clinic | Verslagen | Contact

Follow us:

Welk Jaar?


 

2013

Porto Pollo (Sardinië)
Brouwersdam1 (Nederland)
Brouwersdam2 (Nederland)

Porto Pollo (Sardinië)

Van 7 tot 12 april nam de eerste clinic ooit van de Next Generation Project plaats in Porto Pollo, Sardinië! We hadden geen beter plaats en tijd kunnen kiezen, terwijl het in de rest van Europa nog koud was met temperatuur juist rond de 10°C konden wij al geniete nvan de zon in Sardinië met een mooie 15°C. Buiten het mooi weer, wat altijd een mooie extra is natuurlijk, was de reden waarom we naar daar gingen wind, en wind was er zeker en vast! We hebben 5 van de 6 dagen wind gekregen op de clinic met de eerste rustdag op de 5de dag om eindelijk die handjes een beetje te laten rusten.

We hadden 2 voltijdse studenten Michiel De Cooman en Mattijs Lasore die helemaal van België waren afgereisd om mee te doen aan de clinic en hun niveau omhoog te krijgen aan het begin van het seizoen. Daarbuiten hadden we 3 Italianen Calvin McMillan Pes, Matteo Pala en Riccardo Pistidda die de hele week meededen in de namiddag aangezien ze in de voormiddag nog naar school moesten. Ook Nicolò Tagliafico was afgezakt voor 1 dag (na een 4 uur durende autorit van Zuid Sardinië). Op het einde van de week had iedereen heel veel bijgeleerd in 1 week en was zeer gemotiveerd om de volgende clinic van NGP mee te doen van zodra ze konden, ze hadden enkel positieve feedback wat ons nog meer gelukkig maakt! Voor dagelijkse verslagen kun je altijd terecht op de blog wanneer je meer in detail wilt weten hoe een dag eruit ziet.

Het was een geweldige start van the Next Generation Project en we kunnen niet wachten om terug te gaan volgend jaar! Ik wil iedereen bedanken van de windsurfclub Porto Pollo voor ons te verwelkomen met open armen en alle hulp die ze hebben gegeven bij de organisatie van de clinic, als je een club zoekt met jonge mensen die echt leven voor de sport moet je zeker en vast daar zijn! Ook wil ik graag C7 bedanken voor het sponsoren van T-shirts. Dit gaf een extra push aan de jongens van de clinic voor hun geweldige inspanningen!

Daily Reports
Day one - Porto Pollo
Day Two - Porto Pollo
Day Three - Porto Pollo
Day Four - Porto Pollo
Day Five - Porto Pollo
Day Six - Last Day - Porto Pollo


foto1
foto2
foto3
foto3
foto5
foto6
foto7
foto7
foto5
foto6
foto7
foto7
foto5
foto6
foto7
foto7

Foto's door: Britt Van der Eyken  

© Britt Van der Eyken - 2013